Воля! Потенциал! Дух!

 

Воля

Потенциал

Дух

 

Човешките воля, дух и потенциал нямам ограничения. Това са трите ресурса, които правят хората най-удивителния вид в галактиката. По пътя към успеха няма такова нещо като почивни дни. Това е постоянен процес и само чрез усъвършенстването на тези 3 качества, ние имаме шанса да сме феноменални. За всичко през което съм минал досега съм имал изключителна воля и силен дух, а потенциалът си го разработих сам.  За мен всеки ден е нов шанс да надграждам себе си. Вярвам, че хората които успяват са тези, които се отказват от отказът, когато стане трудно. Без  трудностите и болката, никога няма да открием скрития си потенциал. Ние шампионите не се предаваме ! Ние минаваме през бурята и оставяме следа след себе си!

Потенциал е това нещо, което ви дава увереност в уменията ви. Ето един пример:

„ Енигма е най-непробиваемата система. Никои не може да я разбие.“

  • Алан Тюринг решава обаче: Добре, оставете ме аз да пробвам и ще сме сигурни.

След този опит – Енигма беше разбита.

Тук бих добавил: Отървете се от упреците си. Живейте така, сякаш всеки нов ден сте нов човек!

Искате нещо повече в живота си от просто да оцелявате, нали? Ето я добрата новина – може да го имате! Искам да влезнете в своята „Бойна стая“ и да помислите – кое ви прави уникални и как да го изкараме пред света? Просто е, но не е лесно. Ще трябва да се потрудите, но всичко започва с вас. Можете да създадете, да промените или усъвършенствате всичко.  Нямате ограничения, оставете въображението си да работи свободно, а после се върнете в реалността и реализирайте всичко.От вас зависи да дадете 150% от себе си или нищо. Искам да знаете, че потенциалът ви е безкраен и точно когато си мислите, че нямате повече какво да усъвършенствате – ние ще бъдем изправени пред възможно най-голямата трудност, или пък възможност.. (Начинът по които гледаме над нещата, определя нещата, които ще виждаме). Мислете позитивно!

Духът е тази сила, която е в нас и ни кара да вярваме в себе си и мечтата си. Под дух нямам предвид само бог. Аз вярвам, че всеки един от нас е бог сам по себе си. Винаги ще имаме не-отговорени въпроси. Важното за нас е да запазим вяра в бъдещия ни успех. Да не губим визията за себе си в светлото ни бъдеще. Това ще ви даде сили, дори в „най-мрачните“ дни.  Духът ни е сбора от уникалните за нас качества и идеи, които са отредени само на нас и ако не ги реализираме – много жалко…

Това са изгубени шансове за величие! Затова ви приканвам – Повярвайте в себе си и потенциала си и вижте какво ще стане. От утре сте нови хора – с нова идеология и по-силен дух. Затворете очи, пренесете се в бъдещето си. След това ги отворете и се захващайте на работа да направите това бъдеще реалност! Успех.

  • Воля за успех – Методи Недев.

 

Оставете коментар