Променим ли отношението си – променяме действителността!

„Не може да раздадете нещо, което нямате“.

Звучи нелепо, но в тези времена е доста актуално. Празната реторика ще бъде неизбежна част от думите през тази година.

Въпреки това ние трябва да формираме в себе си добри, позитивни чувства, които след това да можем да раздадем на света и съответно да се върнат към нас. Навиците ни, какви емоции влагаме в себе си са това, което оформя нашия светоглед. В този смисъл – поглеждайки с вълнение и радост към едно изпитание или задача – дават на тази задача позитивния облик и отхвърлят негативното ни отношение към нея. Действителността е такава каквато я направим – тя е отражение на нас самите! Чували ли сте за Големия адронен колайдер? Може все още да не е дал отговор на въпроса как е създаден света, но със сигурност ни даде един много стойностен извод, а именно, че ако се стремим и силно вярваме в нещо то ще стане реално. Няма асансьор до върха, до там се стига пешком! Не трудността, а липсата на вяра в себе си е това, което ни попречва да сме успешни. Днес решавам да погледна света с нов светоглед!

  • Хората са добри, помагат си, имам покрив над главата, имам цели за постигане, ще бъда добър човек…

И така стъпка по стъпка се променя цял един свят! Но ако продължим да правим това което винаги сме правили, ще получаваме това, което винаги сме получавали – Запомнете това!

Аз не съм Платон или Аристотел. Това, което пиша тук не е нещо над-човешко…

Това са едни изцяло практически, приложими и реални съвети, чрез които можем да бъдем щастливи и себе си! Знам го, защото съм го повярвал и постигнал. Можете и Вие!

Това решение е наше и само наше. Наистина не е толкова важно мнението на мнозинството.

Забелязвам, че може би най-видната тактика за постигане на успех е комбинирането на технологиите и функциите им – с трудовата етика на нашите родители. Тази комбинация е универсална за дефиниране на начинът по който действа светът.  Това което имаме в момента е дадено (то е дошло без нашето реално действие), но това, което можем да постигнем с  нашето време тук на Земята реално е нашето величие. И в момента, в който осъзнаем това и започнем да разсъждаваме по начин, по който ние сме главните герой във филма – ние ставаме свръх-силни. Ограниченията отпадат и ще спрем да се оплакваме дори!

Винаги помнете –

Ако можем да си го представим – можем да го постигнем !