Останете позитивни!

Във времена на кризи и смъртоносен вирус разбираме именно колко сме силни и се замисляме за това какво е наложително и трябва да променим. Ние имаме времето, имаме знанията и силата на волята си, за да се справим с всяка криза. Един ден ние ще осъзнаем това и ще видим, че всяка пропусната възможност е невъзвръщаема. Такъв е животът! Да, в момента е „мрачно време“, да ние претърпяваме няколко световни кризи наведнъж и да, това ще нанесе огромни щети с години напред. Но всъщност това е един цивилизационен урок, който ще ни даде едно по-висше разбиране за света, живота и за това какво трябва да подобрим в себе си. Смятам, че всяка криза дава и нови възможности за развитие. Може би сега е моментът да си представим какво искаме да постигнем в живота си през следващите години и да въплътим вярата си в това. Все пак в началото на всяко велико дело стой Вярата в това което правим, в нашето достойнство и сила! Не оставяйте някой да ви каже, че сте никой! Това не е вярно! Понякога самите ние си казваме, че не можем да направим нещо, но това което трябва да си кажем е, че е възможно! Че ние имаме уменията, волята и духа нужни за да успеем! А именно оттам тръгва магията и нещата започват да работят за нас! Сега и тук е моментът да сбъднем мечтите си. Времето е най-могъщият инструмент, който ще имате, а когато някой ви каже да се откажете – докажете му, че не е прав! Винаги считайте, че животът е подготвил цялото си съвършенство за вас! Вярата е това, което сбъдва мечтите, дори още преди да сте започнали да работите по тях!  Ние трябва да разберем, че човешкият ум е най-силното ни оръжие, но той може да бъде и най-деструктивен, всичко зависи от фокуса ни и готовността да действаме. Впрочем тези два феномена се изграждат от нас и се отнасят единствено до нас! Ако завладеем ума си, ние можем да овладеем почти всичко около нас. Премахнете ограниченията в ума си и те ще изчезнат и от живота ни. Ние трябва да бъдем това, което е писано да бъдем и да излъчваме харизмата, която е в нас още от детските ни години. Без отстъпване назад! Без да се предаваме! Ние захранваме тялото си, хранейки се, но най-висшата цел на човека е само актуализация. Това ще рече, че ние трябва да ценим и разделяме времето си според нашите цели и приоритети. Да се фокусираме над позитивното и да оставим то да ни води през битките ни.  Утрото е най-тъмно точно преди изгрева! Никой не знае възможностите, които ще ни предложи новият ден! Позитивизмът и вярата не са най-важните за да бъдем успешни, но със сигурност са ключови за оформяне на нашият път към успеха! 

Ето ви 5 високо-ефективни начина, които работят за поддържане на нашата мотивация:

  1. Разберете своята цел – причината поради която правите всичко това.
  2. Дефинирайте своята цел – което ще рече, да превърнете идеите си в действия!
  3. Създайте си ясна визия за бъдещето – никога не спирайте да си представяте щастието си, след като постигнете бъдещия си успех. Това работи отлично за себе-мотивация.
  4. Създайте си план – Една цел, без план за изпълнение си остава просто мечта. Планът се състой в това да разучим подробно мечтата си и нужните качества за да я постигнем.
  5. Действайте! – Правете всичко нужно и всичко, което смятате, че може да донесе допълнителна стойност към живота и мечтата ви. Малките неща имат значение! Животът е интересен, той е пътуване. Ние сме длъжни да минем през всяка ситуация в живота, за да не съжаляваме след това за нещата, които бихме могли, но не сме направили! Просто….

Останете позитивни !

Оставете коментар