Stay motivated – stay strong !

Започваме да правим нещо или да гоним конкретна цел, или мечта. Но какво се случва?

На първото предизвикателство, усложнение, или по-нестандартна ситуация – ние спираме и се отказваме.

  • Няма по-красиво нещо от щастието, получено след справяне с конкретна трудност. Именно затова ви гарантирам, че ако сме мотивирани и непреклонни пред трудностите и обстоятелствата – няма какво да ни спре или отнеме щастието и радостта ни от живота! Успехът е състояние на ума! Мотивацията е нагласа! Това е пробуденото състояние на духа ни, което ни избутва напред – към щастието и към хармонията между вътрешния и външния ни свят.
  • Нещото, което е общо за всички ни е, че абсолютно всички хора имаме еднакъв шанс за успех! Какво имам предвид? – Няма по-надарен или по-богат човек. Съществува единствено шансът за успех – реализиран посредством нашата лична мотивация и готовност „да пожертваме това което сме, в името на това което ще бъдем, след като постигнем целите и мечтата си!“
  • Никога не можем да знаем, какво ще се случи на утрешния ден! Практикуването на оптимизъм в съзнанието си е много мощен подход за стимулиране на духовната сила и вяра в себе си. Но това става в умерени количества и не с цел да залъгваме себе си, а с цел – да стимулиране волята и душевната си сила в посока постигане на щастие в битието си!
  • Мотивацията не ни дава единствено сила(както разказах в една от предходните ми статии – случката с маратона). Правилното ѝ прилагане в живота води към щастие, добродушие, любов и висок морал.
  • Как можем да скочим по-високо, да постигнем нещо повече или да бъдем нещо повече от възприетото за „възможно за нас“?
  • – Вярата в себе си! Тази вяра, съчетана с мотивацията ни и тяхното прилагане в живота водят единствено до откриване на нашата истинска същност и начините за постигане на щастие! В предишна статия съм изброил основните елементи за това как да започнем дадено начинание – (Воля,дух,сила ( или т.нар. потенциал)

А щастието? То е състояние на ума! 90% от случите когато сме добри хора – освен ние самите и другите около нас са щастливи, а това се превръща във вирусна комуникация.

  • Необикновените ситуации раждат необикновени личности!
  • Аз съм силен, защото съм мотивиран и съм извисил духа си – над материалното, над систематичното и над негативното разбиране за света през 21в. Ето защо девизът ми за успех е:
  • МИСЛИ, ВЯРВАЙ, ИЗЖИВЕЙ,

УСПЕЙ !

Оставете коментар