А сега ?!

/Днес, аз съм това в което вярвам и за което работя!/

 

Светът не е само слънце и дъги. Той може да бъде доста гадно и лошо място и няма значение колко си корав. Той ще те събори на земята и ще те остави там, ако му позволиш.

Ти, аз, никой, не удря по-силно от живота! Но всъщност не е важно колко силно удряш. Важното е колко можеш да понесеш, но да се изправиш и продължиш напред – да не се отказваш от мечтата си! Така се раждат шампионите! В момента сме в бездната и чакаме слънцето да ни огрее. Но първо… първо трябва да направим дупка в стената, за да се покаже то. Искам да не се страхувате. Всеки от нас има нещо оригинално (някакъв потенциал за успех) заложен вътре в него. Трябва да го искаме повече от другите неща обаче…  и да работим по него.

Нашата светлина, всъщност, ни плаши повече от мракът в душите ни. Но:

  • Защо да се трудим толкова?
  • Защо да стигаме до предела на възможностите си?
  • Защо да опитваме да научим нещо ново и защо да се развиваме?
  • Защо всичко това? Защо, защо, защо?

„Защо“ е добър въпрос! А ето ви и отговора: А защо не !?

А защо не дадем всичко от себе си!?

– А защо не се осмелим да действаме!?

– А защо не бъдем повече от това, което смятаме или което другите искат да ни внушат, че сме!?

– А защо не помогнем на тези в нужда и не бъдем добри (по-добри) хора!?

Трябва да се само-манипулирате. Да „излъжете“ себе си. За да може, когато започнете да се отказвате от нещо – да си кажете „аз мога“ и да го направите.

  • „ Това може да се случи на мен.“ – Представете си, колко хубаво би било ако изживяваме своите мечти. А ако в момента ви е трудно или сте отчаяни от нещо, просто помнете:

Нощта е най-тъмна точно преди залеза. (Батман ми го прошепна на ухо). 

Животът ни е поредица от случки, които изковават нашата същност. Уверявам ви – трудното е по-интересно и по-ценно от лесното. Затова, когато правите нещо – Или давайте 200% от себе си, или не си мислете, че живеете пълноценно, давайки само 1 искра от това на което сте способни!

*Обичам живота, обичам и хората! Обичам мечтите и започнах да ги сбъдвам дори. Същото е възможно и за теб – човекът, който прочете този текст. А ако не си се замислил достатъчно – върни се нагоре и го прочети отново. Струва си!

Искам и да споделя с вас любимата фраза на моя приятел, съмишленик и мотиватор доц. Ерик Дж. Томас

Ако беше лесно, всеки щеше да го направи!

Хубав ден.

 

 

Оставете коментар