Аз не се съревновавам! Аз доминирам!

 

В момента, в който започнете да доминирате – всеки ще знае кой сте. Дори да не знаят с какво точно се занимавате, те ще знаят вас като личност. Ние всички искаме да сме феноменални, но много рядко има случаи, в които хората са готови да платят цената за това. Тук става въпрос за ежедневна работа по себе си, минимални почивки, стрес и пр. Точно така!   Ние искаме да покоряваме, но не и да работим (да упражняваме занаята си).  Затова аз казвам, че покорявам. Защото до такава степен съм упражнявал това, което правя, че когато някои се изправи срещу мен има 2 варианта!: Или той ще се откаже и аз ще победя, или ще умра в опитите си да успея.  Когато аз започна да говоря пред хора, аз давам 120% от себе си, изпъвам всяка мозъчна клетка, за да дам всичко, на което съм способен. И то само, защото ме интересува и искам да съм полезен на сънародниците си. Толкова е просто!

Това се нарича доминация !  Да знаеш, че си „успял“, но въпреки това да работиш по-усърдно от другите. А как става това…

края на краищата, никои не може да съди усилията ви. Ваша задача, като хора, е да покажете доброто качество, което ви е заложено – на света. Моя задача е да ви подтикна към това действие. А основният метод е „опити и проваляне до степен на постигане на успех“.

Вижте, ако беше лесно – всеки щеше да го направи.

 

Не се съревновавайте, а покажете, че вашата идея (умение) е по-важно и стойностно от това на човека срещу вас. Изложете доводите си, приложете ги в реалния свят, анализирайте перспективите и действайте. Ако не друго, поне си струва да опитаме да приложим нашите идеи. Именно благодарение на тях сега, аз пиша този блог за вас, запознавам се с нови и готини хора, помагам на други и прочие.

Но как стана?  

  • АЗ започнах, аз предприех инициатива, инвестирах и отделих от своето време и усилия, за да пиша. Писал съм публикации в 5:30 сутринта, писал съм в библиотеката – преди лекции, но пиша. И няма да се откажа, само защото е трудно или имам главобол.

Не забравяйте! :

Това, в което се превръщате по време на гонене на мечтите си е по-важно от самата мечта!

„Колкото по-трудна е битката,

Толкова по-сладка е победата!“

И последен съвет за днес: Овладейте емоциите си!

Оставете коментар