Мисля си…

„Един човек може да промени задвижването на мотора на целия свят“ – Артър Шръб.

Твърде, твърде много хора се отказват от големите си мечти, както те самите ми споделят: защото са българи и нищо не става в държавата…

  • Но от друга страна ако ние, всеки за себе си, променим начина си на разсъждаване и започнем да вярваме в потенциала си и в доброто –  вярвам, че в България може да съществува една плодородна и красива социална среда. Изпробвал съм го на микро ниво. Работи, но трябва всеки да поеме инициатива! Ние сме гневни, а под гнева ни се крие състояние на страх. Добре де, но вече е 2019г. Let it go !

Първо – няма невъзможни неща! Второ – ние сами ковем съдбата си! И трето – ако сме добри хора и живеем в симбиоза – светът става по-добро място за абсолютно всички.

Кои са мислите, които умът ви произвежда, когато сте ядосани? Има ли реална полза и смисъл от тях? И не може ли да погледнем добрата страна?  Защото да, не всичко е цветущо, но  без тъмнината – светлината губи своя оттенък.  Затова си мисля – когато помагам на някои хора (често непознати) – защо първоначално те си мислят, че искам да им навредя по някакъв начин? И да, аз съм си здрав човек на 23г., който иска да помогне на България. Да, ние съществуваме!

Преди нас, хиляди са минали по този път. И те като нас, често са били измамени, лъгани и заблуждавани. Но няма как да успеем, ако мислим по същия начин! Ако искате да сте велики – мислете различно! Конформизмът има граници – потенциалът ви няма! Искам да запомнете едно нещо от този мой монолог – размерът на тълпата не е равносилен на стойността на решенията, които се вземат от индивидите.

Напуснете комфортът на принадлежността си и вижте какво ще стане, когато започнете да гоните и изпълнявате задачите и мечтите си усърдно. Ако давате 120% повече от себе си – вие ще бъдете 120% по-успешни хора. Толкова е просто! Няма нищо сложно в това да успеем. Просто трябва да определим и изпълним около 150 лесни стъпки ( по една на седмица).

Целта е да бъдем себе си и да открием какво е предназначено за нас. Съкровището ни е заровено в земята под нас. Ако сме готови да платим цената, която мнозинството не иска да плати – ние ще сме легенди.

  • Мили хора с разни идеали и разни цели – винаги може да се обърнете към мен за помощ или съвет.

Аз ще се отзова, но вие сте на шофьорското място. Вие определяте пътя на живота си. Аз само „слагам горивото“.

Успех!

Воля за успех

  • Методи Недев.

Оставете коментар