Бойна стая. (War room)

Когато сме наранени и ни боли, ние търсим начини да забравим или претъпим болката. Някак забравяме за доброто в света. Въпреки това има една успешно доказана стратегия за борба. Нарича се „Бойна стая“.

„Бойната стая“ е стратегия, която се състой в това да останем някъде насаме със себе си и да помислим рационално над решенията и бъдещето си.  Един от най-често използваните методи за действие в т.нар. „бойна стая“ е молитвата. Без значение е дали вярвате в Бог. Около нас има енергия, която трябва да бъде съсредоточена някъде, или тя ще се загуби. Когато останем насаме в малка стая или килер например и започнем да се молим искрено, ние фокусираме нашата енергия и привличаме към себе си позитивното. Това страшно много помага, да запазим волята си за успех.  В тази стая ние можем да се освободим от задръжките си и да мислим със сърцето си. А именно то знае за какво копнеем. Добре е да си водим бележки(дневник) и да наблюдаваме къде сме силни и къде – слаби.  Това е особено полезен и добър метод и за децата в подготовката им за трудните моменти в живота. „Бойната стая“ не е място, в което казваш на Бог какво искаш. Тя е място, където той те приканва да седнеш без да се разсейваш и да се фокусираш (вече говорихме за фокуса) върху бъдещето и щастието си. Интересно е колко много неща може да направите с помощта на този метод. Вие можете да: разберете какво желае сърцето ви, да подобрите самочувствието си, да си направите план за успех, да спасите брака си и прочие…

Великите постижения, често се нуждаят от нестандартни решения.  –

Ако мислим „просто както другите“ и ако не сме креативни, ние се лишаваме от уникалността си! Бог, а и генетиката е заложила във всеки от нас по една уникална частица. Наша мисия е да я открием и развием. Това е първата стъпка към увековечаване на личността ни. Светът около нас е рефлексия на съзнанието ни. Има „огън“ вътре в нас и само мисленето ни, ни спира  от това да просветлим света с него.  Много хора ме апелираха към обикновен и прост живот, но ето ме днес – тук и сега – инфлуенцър и предвестник на добротата. И макар да съм минал през много трудности, аз знам, че да правя е много по-полезно от да бездействам и наблюдавам. Единствено защото моят стандарт за живот е по-велик от обикновеният. От скоро имам една още по-голяма мечта: Да накарам хората да повярват, че са повече и че могат повече от това, което те самите си мислят, че е възможно за тях.

Добрите намерения, без добра стратегия ще ни отведат на места където характерът ни няма да може да ни опази.  –

Победата не идва случайно, трябва да я стимулираме. Предполагам стана ясно дотук, че в тази статия ще говоря най-вече за енергията и как да я фокусираме.  Но внимавайте! Има вариант някой друг да ни изпревари. А има и още една опасност: ако не упражнявате уменията си редовно, талантът може да ви закара на място, където умът ви не може да го последва. Затова мислете добре и мислете бързо. Стоманата се калява от огъня. 100% ще имате трудности и ще правите стъпки назад. Добрите лидери се фокусират над това, което могат. В 2019 г. няма много нови неща, които могат да бъдат измислени. Но ако използваме и комбинираме добре, вече установените идеи и най-вече ако имаме добра стратегия (план за успех), ние можем да заглушим негативното и да грабнем успеха си. Доверете се на интуицията си и оставете Бог свободно да ви напътства в живота! 

   За да завършите успешно, често трябва да започнете с молитва (с желание) !

Душевната ни енергия може да изригне като вулкан ако ние наистина проповядваме в света това, което ни е присърце. Да, възможно е! Забравете миналото си! Всичко, което има значение е какво се случва тук и сега. Поискайте от Вселената успеха си. Душата ни не е ограничена в границите на тялото ни, тялото ни е оформено от големината на мечтите ни. За да уточня отново, тук не става дума за религия, а за вяра (в себе си).  Преди който и да е друг да повярва във вас, първо вие трябва да повярвате. Избягайте от действителността. Това е монотонно и скучно място. Няма лесен път до величието. Превърнете се в идея. Бъдете толкова отдадени и уникални, че да накарате хората да ви подражават. Използвайте страховете си като стимул да продължите. Обикновено най-трудният и страшен път се оказва най-успешен.

Бог се идентифицира най-добре с две определени животни – орелът и лъвът. С други дума той е или върховният лидер, или има широк светоглед. Една армия от овце, но водена от лъв винаги ще победи армия от лъвове, но водени от овца. Затова – не се водете от страха си, а от жаждата си за успех и глада за величие. Преустройте мисленето си и действайте, така както вие мислите за правилно, а не както обществото ще ви продиктува !

Ние ставаме това, което за което си мислим.“ Това е повече от фраза. Това е философия. Следващият път, когато ще мислите негативно за нещо – сетете се за тази фраза и….

Хм, фокусирайте се над успеха ! Животът е един кратък миг, изпълнен с милион възможности. След 20 години вие ще сте по-разочаровани от нещата, които не сте направили, отколкото от действията си през живота.

Всеки ден е нова възможност. Не се съобразявайте – с миналото си, с пари, с разочарования! Просветлете бъдещето си . Единственият начин да победим съдбата е да живеем в настоящето и бъдещето и да не оставяме миналото да ни спира.  Боравете умело с енергията. Приемайте и отхвърляйте приоритетите си по интуиция.

Оставете коментар