ЗАЩО НЕ СТЕ ВЕЛИКИ ВСЕ ОЩЕ?

Както вече сте разбрали, аз ви казвам неща, за които доста хора ще ви вземат пари или ще ви накарат „да си купите книгата им“, което реално е същото. Та…нека ви попитам нещо:

Ами ако утре не е сигурно, че ще се събудите – Какво бихте направили днес?

Забравете всичко останало. Забравете, че има слънце над главите ви. Ще дадете ли всичко от себе си, за да сбъднете мечтата си или ще се мотаете по цял ден, както обичайно обичаме да правим?

Ние получаваме една единствена възможност в живота – да положим основите на нашия завет. Един единствен шанс! Какъвто и да е заветът, който искате да оставите на идните поколения – оставете този завет! Това се прави единствено чрез усилия ! Защото в края на краищата никой не може да съди нашите усилия… Те са нашата уникална проява на дух и борбеност. Победите и загубите ще се редуват постоянно. Но усилията ни са това, което ни прави ГОЛЕМИ хора. Всеки ден е нов ден. Всеки момент е нов момент. Затова сега е време да излезете и да покажете на света, че сте уникална /порода/ хора. Покажете на всички , че сте велики и незаменими !

Поне веднъж в живота си, за един кратък миг, човек трябва да се опита да грабне своето величие и да се превърне в безсмъртен ( или както аз обичам да казвам – в една идея), защото идеите са вечни. Ние трябва да изградим собственото си бъдеще и да напишем своята история. Повтарям – своята! Не нечия друга. Бъдещето ни е празна страница, а ние сме писателите. Бъдещето…то не е дар, а е постижение ! Според мен раят на земята ще дойде, когато всеки започне да живее за мечтите си. Не усложнявайте живота. Животът е просто едно неспирно създаване на мечти и случки. Ние сме сценаристите и ние снимаме филма! Всичко, което виждаме около нас е резултат от нечия мечта. Именно затова се опитвам да събудя потенциала на всеки човек и да ви тласна да действате. Не го казвам просто за да съм любезен или мил. Казвам го, защото вие сте избрани и имате нещо във вас, нещо, което трябва да подобри света. Престрашете се да минете през огъня и болката и ви гарантирам, че ще почувствате това величие да се заражда у вас! Хората могат да ни променят, да ни отклонят от пътя ни или да ни съборят на земята. Но когато се уморите от провала и негативните мисли по ваш адрес – променете се. Променете манталитета си!  Помнете:

„Ако го повярвам, ще видя,

а не ако го видя, ще повярвам!“ – водеща философия в моя живот и действа безотказно. 🙂 

И отново повтарям: Велики не се раждате. Велики ставате ! 

Анализирайте собственото си поведение. Открийте своите грешки и слабости и ги трансформирайте  в сила. Научете се да живеете в настоящето си, но всеки ден да пътувате до бъдещето си. Работете повече от колегата и съседа си! Работата по себе си не е бреме. Тя е дар! „Ако другите могат да го направят, мога и аз.“ И то в пъти по-добре. И в момента, в който осъзнаете това – самата ви умствена нагласа ще започне да ви дава допълнителни сили и енергия да гоните мечтите си! Не се предопределяйте! Всеки ден е нов шанс да се променим. Да успеем и да се радваме. А единствената причина, да не правите всички тези положителни неща е ако се афектирате и поддавате на негативните си мисли и негативна енергия около вас. Разбийте оковите. Повярвайте в себе си и докажете, че сте човек, който си струва да се следва. Лично на мен, това ми дава страхотен енергиен заряд. Казвате какво искате да направите. Ставате и го правите! За да може хората да кажат „ На него му беше трудно. Но не се отказа и го направи (дори по трудния начин). Не сте велики единствено, защото не сте открили как да бъдете велики. Предизвиквам ви да го направите! Успех!

Аз нямам нищо против да работя здраво. В процеса на работа се отключват всички уникални идеи и получаваме така нужния ни опит за успех. Пресъздайте себе си – такъв, какъвто искате да сте. Ние постоянно сме в процес на създаване. Не ни е нужна причина да правим това, което правим. Просто трябва да се научим да бъдем причината, за действията ни, а не резултат от тях. Няма нещо което не можете: да сте, да имате, да бъдете !

Опитът създава Аз концепцията ни.

Аз концепцията ни създава творения.

А творенията ни създават опит.;

 Този заключен цикъл е причината за всичката радост, любов, разочарования и сила на духа който имате.

Та, когато се почудите защо не сте успешни – сетете се за написаното тук, зачеркнете всички отрицателни емоции и предразсъдъци, които спират уникалността ви да се изяви. Погледнете нагоре, заемете се за работа и накарайте светът да ви ръкопляска. Хората обичат и се възхищават на различното макар да не го показват. Грабнете славата си ! Успех, приятели.

И за финал, помнете:

Колкото по-трудна е борбата – толкова по-сладка е победата !

Усмихнете се и продължавайте напред. Който следи блога ми до тук, ще разбере кои са първите стъпки към сбъдването на мечтата си и как да не спираме на всяка спирка по пътя !  А до написването на последната ми статия ви гарантирам, че ще бъдете нов тип хора. Хора на които не само децата, но и възрастните ще гледат с уважение и надежда, за по-доброто утре. Защото величието приятели е най-вече въпрос на гледна точка ! Успех !

https://www.youtube.com/watch?v=lrXIQQ8PeRs

Коментари

Оставете коментар