Любов и мотивация. Двете страни на една монета!

Първо искам да ви поздравя с 1 песен:

https://www.youtube.com/watch?v=WpYeekQkAdc .

  • Реших, днес да поговоря малко за любовта. Не защото я няма, а защото твърде малко хора я ценят и разбират силата, която тя ни дава.

Всяка лоша помисъл, която ни идва, всеки яд, могат да бъдат превъзмогнати, ако използваме любовта си. Емоцията любов произвежда химикал в тялото ни, който лекува нашата имунна система. Гневът само ни прави тесногръди, но ако обичаме със сърцето си (дори враговете си), ние ще бъдем над тях и ще имаме по-висш мироглед. Няма да бъдем напрегнати и постоянно да мразим. Няма да сме податливи на всякакви манипулации и болестите няма да могат да ни пречупят дори. Любовта е дар, който не всеки получава, но всеки е длъжен да подари на някого. 1 минута гняв ви ограбва от 60 секунди щастие. Любовта е светлина. Тя е божията частица у нас. Тя има силата да моделира мислите и действията ни по начин, който да ни донесе успеха. Обичайте човечеството и себе си, и човечността сама ще се прояви.  Станете ангел на добротата. Няма по-хубаво чувство от това, да знаеш, че другите те обичат заради това, което си.

 

Любовта пробужда душата да действа…

Както е казал Ърнест Хемингуей: Светът пречупва всеки, а след това именно счупеното място става най-силно.

Може би точно затова ви говоря за любовта днес. Имам предвид, че съм минал през доста емоционални несполуки и може би именно затова имам тази нестихваща енергия и воля вътре в себе си, да променя и подобря света! Всяко нещо в света има своите определени характеристики. Нужно е само да ги научим и овладеем. Това е избор. И това буквално ни прави по-силни. Когато се оплакваме никой не иска да ни помогне. Убийте извиненията. Фокусът ни трябва да е над позитивното. Това е единственият начин да стигнем докрай. Най-добрият начин да станем по-силни е да обичаме себе си ! Ето ви един съвет, как да разберете какво обичате и желаете истински:

– Влезте в празна, тъмна стая (може би, килер). Затворете очи и медитирайте. Не мислете за нищо. Просто фокусирайте енергията си към себе си и ви гарантирам, че след това ще откриете какво ви кара да се чувствате живи (какво обичате истински).

-Инвестирайте в себе си, потрудете се и си грабнете успеха. Фактът, че сте на този свят, правите всичко, което е нужно и имате несбъднати мечти означава единствено, че е време да ги осъществите ! Бог има план за вас! Помнете: нощта е най-тъмна точно преди изгрева.

  • Хората, които са променили пътя на историята и развитието на света, са преминали през „изпепеляващ“ огън, безброй отхвърляния, но те са вярвали, че каузата им си струва всичко това. Когато другите се отказват, силните продължават. А вие сте от силните хора, нали. Я се стегнете !

Животът на всеки един от нас си струва да бъде изживян по оригинален начин.  Посредствеността е врагът в душата ни. Отново ви казвам, защото е много важно да знаете това:

Открийте това, което обичате и желаете да правите и го правете така, сякаш животът ви зависи от това, защото в крайна сметка наистина зависи. Станете супер хора. Запомнете 4-те В-та: Вяра, Визия, Вдъхновение и Вроденият ви талант.

 

От другата страна на това да се съмняваме в себе си е нашата визия за бъдещето, която ще ни направи феноменални хора ! 

Използвайте въображението си. Отидете в бъдещето си и си представете какъв искате да сте. А проблемът с повечето хора е, че те живеят в миналото и настоящето си и постоянно се оплакват, докато ако ние се водим ежедневно от нашата визия за бъдещето ни и се стремим към нея, светът ще ни се стори като място с неограничени възможности. Запомнете и това ! Това което предстои да стане, в момента се случва. Понякога ще е много трудно и никъде няма да забележим успеха, но ако сме упорити и се борим напред, познайте. Рано или късно ще дойде…

Искам всеки да си повтори и запише на една бележка пред себе си:

„ЕДИН ДЕН ЩЕ ДОЙДЕ МОЯТ ДЕН !“

Издигнете вярата си на ново ниво. Но ако се откажете, този ден няма как да дойде, приятели. Искам да се проваляте, но да продължавате напред. Това ще ви направи силни и ще ви даде нужната подготовка за постигане на личния си успех в света.

Любовта е способността да сме щастливи, без да са ни нужни материални потребности. (Методи Недев)

Тя (любовта) не е просто емоционален и физически процес. Тя е физическа дейност, която ни променя коренно. И се случва на всеки, трябва просто да повярвате и да се запознаете с точния човек. А, за целта според мен са нужни смелост и решение за действие. Оформете живота си по свой образец (чрез вярата си) и след това оставете на любовта да ви срещне с правилния човек. Може да не стане от първия път. Може да ви наранят, но запомнете опитът и изживяването, които сте получили от това.  Някои хора никога не изпитват истинската любов, а това за мен е безкрайно тъжен факт. Животът продължава. След всяка буря идва дъгата. А с нея идва и промяната. А дали ще е към добро или лошо – ЗАВИСИ ОТ ВАС !!!

– Преустроите мисленето и емоциите си още днес !

– От вас зависи и винаги ще…

– Да бъдем обичани дълбоко от някого ни дава сила, а  да обичаме някого дълбоко ни дава кураж.

Бонус:

https://www.youtube.com/watch?v=nwAYpLVyeFU – Това е един от любимите ми клипове. Кара ме да се замисля за това как трябва да допринеса за доброто в света ! Препоръчвам ви го с 2 ръце. : )

Оставете коментар