Защо „зверовете“ са успешни.

Ако някога са ви чупили сърцето, знаете, че след това не искате да правите нищо. Нито да ядете, нито да учите, нищо. Ние искаме просто тази болка да отмине. Тя се е загнездила дълбоко в душата ни и ни тормози. Толкова е коварна, че някои може да дойде до вас и да ви удари, а вие дори няма да му обърнете внимание. Ако искаме да сме „звяр“ (първенци в живота) ние трябва да се избутваме сами напред след всяко препятствие в живота. Не ни трябва нищо друго освен отдаденост към целите и себе-увереност. Това е разликата между великите и обикновените. Хората обичат да говорят за усърдната работа, но малцинството разбират същността ѝ. Когато разберем, че всеки (включително ние самите) има нещо специално, което е заложено в него да направи ние ставаме супер човеци, а когато работим 24/7, за да го внесем в реалността, ние ставаме повече от хора. Превръщаме се в идеи. Идеи, които вдъхновяват и помагат на нуждаещите се. „Зверовете“ са непримирими. Те създават визии и ги усъвършенстват до перфекционизъм. Много хора се оплакват от обстоятелствата си, е аз пък създавам собствената си реалност.  Всеки ден давам 110% от себе си, за да успея. Та дори, да се погубя в процеса, ще знам, че не съм живял напразно. Всеки е уникален в нещо. От нас зависи как ще променим света, но най-същественото е да не оставяме пламъка да угасне. Бъдете звяр.

„Аз съм чувствителен, усещам болка, ранен съм.“

„Отварям си очите, създавам и творя.

Аз държа силата. Аз съм мислител.

Не се предавам и не усещам страх. Аз съм войн-артист.

 

  • Аз съм звяр в пълният смисъл на думата.

Работата на звяра не свършва. Неговата воля обаче е неизчерпаема. Той се издига от дъното, а какво е вашето оправдание ? Не се е получило? Никой не ви подкрепя? Самият факт, че сте тук и правите всичко това означава, че ви е заложено да го правите. Смятайте, че ако се отдадете и бъдете креативни и любознателни вие ще успеете. И може да звучи клиширано, но това е истината. Огледайте се, всяко творение  на този свят е създадено от хора с еднакви генетични заложби като вас. Разликата е само в жаждата за успех. Колкото по-усърдно работите за мечтите си, толкова по-трудно става да се откажете от тях! Успехът не е чудо, той е начин на мислене. Когато говорите, че искате да сте най-добрия сред най-добрите, вие не говорите за физика или психика, а за воля. Да си шампион е преди всичко да владееш начина си на мислене. Колкото повече работиш, толкова по-трудно е да се предадеш.

За финал ще ви споделя едно нещо:

„Ако се качим двамата с теб на бягаща пътека, има два варианта.

  • Или ти да се откажеш първи,
  • Или аз ще умра опитвайки се да те победя“

Това в същност представлява тайната зад всеки успех – неизчерпаемата воля и шампионският начин на мислене !

Това разделя великите (зверовете) от обикновените и хората, които само мислят без да действат.

 

 

Звярът е характер независим от обстоятелствата и трудностите. Той прави нещо, за да оцелее, а това е най-мощният стимул в живота. Страхът от смъртта. Той ни дава сили над обикновените.

Излезте още днес от зоната си на комфорт и бъдете звяр !

Предизвиквам ви !

Коментари

Оставете коментар