Воля за успех (авторска мотивационна реч)

Здравейте, приятели! Надявам се да успея да докосна поне сърцевината на вашия потенциал.

Да започваме!

Нека първо ви попитам нещо: имате ли воля?

И не, не воля да станете от леглото, а воля да успеете. (Скоро ще издам първата си книга „Воля за успех“ поради което съм много щастлив, но сега имам друга цел. )

Работата бие таланта

Колкото по-голяма е мечтата ви, толкова повече работа и саможертви ще имате да правите. Таланта и образованието не ни гарантират нищо. Светът е пълен с умни и талантливи хора. Това което ни прави истински неповторими е нашият потенциал. Нашите идеи и мечти (над които сме длъжни да действаме, независимо от мнението на другите) .Талантът няма да ни откара никъде ако не работим за него и не сме сърцати. И в двата случая опитът който ще получим ще е живото променящ. В КРАЯ НА КРАЙЩАТА, ТОЗИ КОЙТО Е ПО-ОТДАДЕН НА ЦЕЛТА СИ ЩЕ СПЕЧЕЛИ. Няма как да спрете човек, който е готов да направи каквото е необходимо.  Не се плашете от труда и работата. Приветствайте ги и винаги, ама винаги ги възприемайте като начин за себе-усъвършенстване.

Вие сте в период от живота, в който вашата мечта и реализацията й трябва сами по себе си да ви активизират към действие.

@ Какво чакате ?

Престройте ума си

В живота всеки получава един единствен шанс да постигне величие. И това как ще се справите и действате в моменти на мързел е решаващо. Бъдете креативни и изпъкнете с уникалността си, а не се стремете да учите единствено, за да вземете изпитите и завършите.  Може да имате нова кола или къща, но ако сте със стария си характер, няма да има никакво значение. Вие ще си останете със същият характер и недостатъци. Бъдете бързо-приспособими. Ако чакате перфектният момент – той няма да дойде – трябва да го създадете. Ако питате как? Оставям го на вас да се досетите – живеем в 21 век – ерата на неограничените възможности. Но не може да продължаваме да сме обикновени. Това е духовно самоубийство. Понякога трябва да правим не това което искаме, а това което се налага. Излезте от зоната си на комфорт. Нарушете правилата ( правилата, а не законите).

Обикновени-нормални-велики-феноменални – вие решете

И знайте, че силата за промяна е във вас самите.

АЗ МОГА, АЗ ТРЯБВА, АЗ ЩЕ ! – искам всеки да го повтори в този момент. Х3

Бъдете благодарни и живейте живота си със страст за него. (passion)

Заредете се с емоции, използвайте страховете си, за да се мотивирате и се радвайте и вдъхновявайте от всичко около вас. Не оставяйте болестите да ви спрат в това да живеете пълноценно.  Вдъхнете живот във всичко което правите и казвате. Това е най-ефективният начин да успеем.

Не се оплаквайте от обстоятелствата си… променете ги.

Това е едно от уникалните качества на хората. Ние имаме способността да променяме хода на реалността. Само помнете, че всичко около нас е измислено от хора не по-умни от нас самите.

– Дисциплинирайте се, работата е по-интересна от мързела… Дисциплината е това, което ни помага да запазим самообладание в моменти на провал. А работата е фактора, който ни оформя като шампиони. Няма човек, който да съжалява за това, че е станал успешен впоследствие от това, че си е изградил една успешна система от навици. Ако имате нужната воля, вие сте орисани на успех, просто е нужно постоянство. След всяко нещо което съм постигнал чрез работа винаги съм чувствал огромно удовлетворение.  Убийте мързела и съмнението ! Работете в тишина и оставете успехът ви да направи шумът след това.

Не мога или Не, Мога… разликата е в детайла

Дори нещо толкова дребно като 1 запетайка може да ни направи велики!

За финал

–Следвайте целта си до успех и създайте живота си по свой образец и предпочитания. Ние сме себе си, когато сме оригинални. И сме оригинални, когато правим това което обичаме.

-Трудно е, но убийте съмнението. Не се предавайте от мечтите си. Аз знам нещо за вас, макар да не знам личният ви живот. Аз стоя пред вас и знам, че вие искате да успеете в живота, но не знаете как… отговорът сам ще дойде. Мога да ви говоря и опитвам да мотивирам с часове, но е ваш ред да действате. Бъдете оригинални и креативни. Вие сте на ход.

Успех !

Оставете коментар